יורוקאפ: אליצור רמלה ניצחה 60:81 את מיקוליץ מהונגריה

אליצור נווה דוד רמלה ניצחה הערב (שלישי) את המשחק הראשון בשלב הבתים של היורוקאפ, המתקיים בטורקיה. רמלה גברה על מיקוליץ מהונגריה 60:81 , את הקבוצה הובילו טיפאני מיטשל עם 24 נקודות ולייני בטניצ’ה עם 20 נקודות ו-10 ריבאונדים. ביום חמישי רמלה תשחק מול אורמנספור הטורקית.

רמלה התקשתה במחצית הראשונה להראות את היתרון המשמעותי באיכות השחקניות וסבלה מריבוי איבודי כדור (14). המשחק המפוזר נבע מחוסר זמן בהרצה של הסגל החדש שנבנה במיוחד לטורניר. רמלה סימה את המחצית הראשונה עם יתרון 34:37 ויכולת טובה של נעמה שפיר שקלעה 9 נק’ ומסרה 3 אס’.

אליצור רמלה מול מישקוליץ מהונגריה בטורניר היורוקאפ (צילום: פיב"א)

במחצית השנייה רמלה שיפרה את ההגנה מצד אחד והחלה לברוח מהקבוצה ההונגרית. 1:50 לקראת סיום הרבע השלישי סל של מיטשל מעלה את רמלה ליתרון 10 נקודות. בתחילת הרביעי הצליחה רמלה לברוח לאחר שהחזיקה את הקבוצה ההונגרית על 4 נקודות בלבד ב-6 הדקות הראשונות של הרבע הקובע.
דבר העובדים בארץ ישראל
כל בוקר אצלך במייל

אישור ההצטרפות מהווה הסכמה לתנאי השימוש באתר

היתרון המשיך לטפס ועבר את 20 הנקודות. רמלה שמרה עד סוף המשחק על היתרון עם הגנה מצויינת ושיפור משמעותי בהתקפה. כוכבת ה-WNBA דיוואנה בונר שלא שיחקה מאז סיום העונה בליגה האמריקאית בחודש אוגוסט, הייתה נהדרת עם 16 נק’, 8 רב’, 4 אס’ ופעולות קבוצתיות חשובות שלא נכתבים בסטטיסטיקה. שאר השחקניות: נעמה שפיר 11, אלכס כהן 7, בוזיצה מויוביץ’ 2.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website