סטודנטים לחינוך בהתנסות מעשית בבתי הספר יהיו זכאים לחיסון

משרד החינוך הודיע היום (שני) כי סטודנטים להוראה, המבצעים בימים אלה התנסות מעשית בבתי הספר, יוכלו לקבל חיסון נגד קורונה. קדימות  בחיסון תינתן לסטודנטים שההתנסות המעשית שלהם היא עם נוער בסיכון או במערכת החינוך מיוחד, מסגרות שהמשיכו לפעול גם אחרי הידוק הסגר.

על פי מכתב בנושא ששלח המשרד למנהלי המכללות לחינוך, והופץ לסטודנטים, מי שמעוניין בקבלת חיסון יצטרך לחתום על טופס ויתור סודיות ופרטיו יועברו למשרד הבריאות. אחרי השלמת צעדים אלה, יזומן הסטודנט על ידי קופת החולים אליה הוא משתייך לקבלת החיסון.

"בדומה לשאר המורים והגננות, גם הסטודנטים נפגשים בשהותם במוסדות החינוך עם עשרות תלמידים ואנשי סגל וחשופים לסכנות הקורונה" כתב משרד החינוך, "על כן נעשה מאמץ להגן גם עליהם, בדומה לשאר עובדי ההוראה במערכת החינוך".
דבר העובדים בארץ ישראל
כל בוקר אצלך במייל

אישור ההצטרפות מהווה הסכמה לתנאי השימוש באתר

החלטה זו היא המשך למהלך לחיסון כלל צוותי ההוראה שהחל בשבוע שעבר, אחרי מאבק של הסתדרות המורים.​

Leave a Reply

Name *
Email *
Website